Wizz Air letovi iz Beograda

Molim Vas da mi kažete na koje destinacije mogu leteti kompanijom Wizz Air iz Beograda. Wizz Air letovi iz Beograda me zanimaju ka svetu. Đole Smedeevska Palanka

Posetilac: Đole, Smedeevska Palanka
Datum: 20.01.2018
Grupa: Low Cost avio kompanije

Wizz Air letovi iz Beograda

Poštovani gospodine,

Wizz Air letovi iz Beograda se vrše u do 7 zemalja u Evropi. Najbolja solucija je da avio kartu za Wizz Air letove iz Beograda kupite na vreme, tj. ne dan ili nekoliko dana pred putovanje. Time će Wizz Air letovi iz Beograda biti povoljniji jer ćete moći da birate najbolju i najpovoljniju cenu za Wizz Air letove iz Beograda. Uživajte u Vašem putovanju, otkrijte lepote Evrope koristeći Wizz Air letovi iz Beograda. Destinacije ka kojima lete Wizz Air letovi iz Beograda su:


Iskreno se nadamo da ćete pronaći pravu destinaciju za Vas i da će Wizz Air letovi iz Beograda ispuniti Vaše želje i biti po meri Vaših finansija. Ukoliko imate dodatna pitanja pozovite Vaše www.JeftineAvioKarte.rs ili nam se ponovo obratite mail-om. Želimo Vam srećan put!

Wizz Air letovi iz Beograda informacije i rezervacije:


Hvala Vam na postavljenom pitanju i ukoliko možemo da Vam pomognemo kontaktirajte nas na telefon 011/32-23-111.

Wizzair avio karte

Plaćanje Wizzair avio karte:
 
  • U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima, subotom od 09:00h do 13:30h. 
  • PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.
  • PREKO INTERNETA - plaćanje visa ili master platnom karticom direktno na našem sajtu wizzair online.
  • ČEKOVIMA GRADJANA - na 6 rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.